NIEUWSBRIEF

november 2016

KANTOOR OOSTENDE IS VERHUISD
Met veel trots stellen we u de nieuwe stek van RAADHUIS Oostende voor. 
Op een interessante locatie konden we een luchtig, uitnodigend en modern kantoor creëren, met zicht op zee en de Wellington-renbaan.
Kom gerust een kijkje nemen in de Residentie Royal Ascot naast de Kinepolis:   
KONINGIN ASTRIDLAAN 14 in OOSTENDE
 
Tot binnenkort.
UITKOOPBOD ETHIAS FIRST

Verzekeraar Ethias doet nogmaals een poging om hun First-'rekeningen', zijnde Tak21-verzekeringen met levenslange rente, vroegtijdig te kunnen afsluiten.  

Heeft u nog zo'n product en u bent er nog niet uit wat er mee te doen?

Lees dan HIER verder!

 
WIJ VERZEKEREN NU ÀLLE GEZINSLEDEN, OOK UW HUISDIER
Er is nog geen ziekenfonds voor uw hond of kat, maar deze verzekering voor medische kosten voor uw huisdier komt al aardig in de buurt. 

Uw dier kan al vanaf 2 maand oud worden verzekerd en zo lang de 5de verjaardag niet werd bereikt. Er moet geen medisch onderzoek gebeuren en de dekking is levenslang, voor zover het baasje het contract laat lopen.  

Als u ons het ras, geslacht, de geboortedatum en de naam van uw huisdier bezorgt, maken wij een scherpe offerte.
LAGE RENTES? Ons antwoord: AXA MATURITY 2022
Na het succes van de Maturity 2020, biedt AXA Investment Managers met de nieuwe Maturity 2022 een onderbouwd antwoord op de zeer lage rente.  Er wordt gemikt op een nettorendement van 2 %, via een spreiding over 150 bedrijfsobligaties, die zijn uitgegeven in US$.  Het dollarrisico wordt ingedekt.   Een gans ander universum dus dan tranche 1 die in hoofdzaak in euro-bedrijfsobligaties belegt.   Deze 2e AXA Maturity loopt af in 2022, op het moment dat ook alle obligaties terugbetalen.  Zo vermijdt men eventuele koersverliezen naar aanleiding van een rentestijging.  

LEES MEER
NET BINNEN: AXA MATURITY 2022 - UPDATE
Een positief 'Trump-effect'... Door de sterke stijging van de Amerikaanse rente  (US 10-jaarsrente steeg met + 0,28 % op de laatste 5 dagen)  is de inventariswaarde van het fonds hierboven gezakt tot 98,77 € (waarde op 16/11/2016), onder de startwaarde van 100 EUR dus.  Nieuwe orders gebeuren aan toekomstige koers. U kan dus tijdelijk onder pari instappen
Bijkomende elektronische uitwisseling van gegevens voor het vooraf invullen van de belastingsaangifte
Met het oog op de administratieve vereenvoudiging en het verlichten van de lasten voor de burger zullen de gegevens met betrekking tot de interesten en kapitaalaflossingen van hypothecaire leningen en de premies van individuele levensverzekeringen die recht kunnen geven op een belastingvoordeel, voortaan jaarlijks elektronisch toegezonden worden om het voorinvullen van de aangifte mogelijk te maken. LEES MEER
RAADHUIS.BE

OVER ONS
CONTACT
KLANTENZONE
NIEUWS
BANK
VERZEKERINGEN
BOEKHOUDING & FISCALITEIT
ADMINISTRATIE & HR
MANAGEMENTBEGELEIDING
OVERNAMEBEMIDDELING
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.