Kredieten

Privé

AXA Bank heeft een uitgekiend aanbod aan formules om een kredietbehoefte optimaal in te vullen.  Wij kunnen steeds scherpe rentevoeten aanbieden.  Contacteer ons wanneer u van plan bent een huis of een auto te kopen, u wil renoveren of wenst een levensreis te maken.

Professioneel

Voor zelfstandigen en bedrijven heeft AXA Bank  een nieuw gamma aan bedrijfskredieten uitgewerkt.  Zo wil AXA elke zelfstandige en KMO oplossingen  bieden tijdens elke fase van het ondernemen.

Bj RAADHUIS denken wij mee met de investeringsbeslissing en de structuur van de financiering, en bekijken we de haalbaarheid, de optimalisatie en de fiscaliteit van uw project.

Wij hebben een jarenlange expertise in bedrijfskredieten.  De boekhoudkundige achtergrond  en de samenwerking met RAADHUIS Managementbegeleiding, zorgt er voor dat wij dossiers tot in de puntjes kunnen voorbereiden en argumenteren zodat die sneller geanalyseerd en vaker positief beslist kunnen worden.  Uw AXA Bank-kantoor heeft dan ook het “Professional Master”-label ontvangen.