NIEUW! De verzekering voor vrijstellingen van andere verzekeringen

Allianz heeft een nieuwe verzekering ontwikkeld, Allianz Excess Protection. Die biedt particulieren extra financiële bescherming. Ook al heeft u uzelf en uw gezin goed verzekerd, soms kunnen vrijstellingen/eigen risico’s flink oplopen. Met de Excess Protection bent u verzekerd tegen deze schade en dit tegen een interessante premie.

De verzekering voorziet in 3 waarborgen :

 1. Eigen risico huurauto : Indien u een wagen huurt, en u veroorzaakt schade aan de huurwagen, dan voorziet de verzekering Excess Protection in de terugbetaling van de vrijstelling die u dient te betalen aan de verhuurfirma.

2. Eigen risico verzekerde schade : De verzekering Excess Protection voorziet in terugbetaling van de vrijstelling die afgehouden wordt in particuliere verzekeringen die U via RAADHUIS hebt lopen.  Indien de verzekering 100% privé is, en er wordt bij schade een vrijstelling afgehouden door de verzekeraar, dan vergoedt de verzekering Excess Protection deze vrijstelling tot maximaal 1.000 EUR per dossier, met een maximum van 2.000 EUR per verzekeringsjaar.

Goed om weten: Excess Protection vergoedt onder andere niet:

  • Bij schades die kleiner zijn dan de contractuele vrijstelling
  • In geval uw schade de Engelse vrijstelling niet overstijgt
  • Voor de vrijstelling in hospitalisatieverzekeringen
  • Voor verzekeringen die niet strikt privé zijn (bvb : woning met handelsgedeelte, verhuurde opbrengsteigendom, een wagen die geheel of gedeeltelijk beroepsmatig gebruikt wordt, …)
  • Voor vrijstellingen in verzekeringen die niet via RAADHUIS lopen.

3. Overlijden door ongeval : Indien u overlijdt door een ongeval, dan betaalt de verzekering 12.500 EUR aan de nabestaanden.