Laat uw spaargeld geduldig verder garen en geef het ondertussen wat meer peper!

U kunt nu een stuk van uw geparkeerde gelden of van uw regelmatige inkomsten investeren via een gespreid beleggingsplan.  Door de gespreide instap achter het plan, spreidt u het koersrisico en koopt u ook effectief aan lage koersen.

U vermijdt aldus om op het verkeerde moment  -  op de top  -  in te stappen.  Want u belegt telkens maar een stukje van uw kapitaal.  Komt er een dal, koopt u ook aan die lage koersen automatisch bij.  Deze “bodemaankopen” zorgen voor extra rendement als de inventariswaarde terug stijgt en vormen op termijn een turbo.

 

Daarnaast koopt u automatisch en dus zonder emotie bij, een belangrijke troef.  Immers aankopen aan lage koersen wil zeggen “aankopen bij slecht nieuws”.  Zoals bv. nu na de Brexit, in woelige markten.  De psychologische barrière om dit te doen is in de praktijk bijzonder groot :  niemand weet immers of het niet nog verder gaat zakken.  In zo’n klimaat beslissen om een grote som te beleggen, is een “harde“ beslissing.  Door de instap te spreiden in de tijd en te automatiseren, spreid je het koersrisico en maak je ook effectief gebruik van de dalingen  -  iets wat anders toch niet gebeurt.

AXA biedt in het beleggingsplan 4 verschillende gemengde fondsen aan die onder de hoede staan van ervaren beheerteams.  Zo kunnen we voor uw profiel zeker een passende oplossing vinden.  Op de site van AXA bank vindt u extra informatie en een handige simulatietool

 

Maak een afspraak met ons !  Aan de hand van een rekenvoorbeeld tonen wij u graag waar de winst voor u kan zitten.